søndag 22. november 2009

Den siste uken..

Hei og hopp, Her kommer den siste oppdateringen fra turneen vår. Litt trist, litt deilig og veldig mange gode minner i hodet!
Den siste uken har vi tilbringt i Erfurt i Tyskland sammen med det andre teamet. Det har vært en veldig fin uke med veldig mye opplegg. Noen dager har vi stått opp kl 05.30 og hatt opptil 9 skolekonserter med seminar og konsert på kvelden. Da kan man si vi alle var litt slitene, men godt å kunne gjøre noe meningsfult og vite at vi gjør en forskjell. Vi på team Fateama har sovet også en natt i Saulenråda (aner ikke hvordan det skrives) men gøy var det ihvertfall. Folk står så veldig på for at vi skal ha det bra, noe som er veldig koselig men kan kanskje bli litt mye avogtil også. Torsdag ettermiddag og mesteparten av Fredag var vi på en skole og holdt seminar. Senere på kvelden lagde vi en liten konsert sammen med de vi hadde holdt seminar med og viste det til foreldre og venner. Mange flotte tilbakemeldinger, så det ble en spesiell kveld. For å ta med det også, så var det 7 stk som lå syke denne dagene, så vi kan ikke si vi har holdt oss bortfra sykdommen. Men de fleste er oppegående nå, men omtrent alle snufser og hoster, men sånn er det vell på tur :)

Igår hadde vi en topp konsert en en stoor kirke her i nærheten. Først var det en gudstjeneste på en halvtimes tid, og etter dette var scenen vår. ENDELIG fikk vi vist frem HELE showet vårt, for andre gang. Publikum tok av, ca 350 stk !! For en kveld !

Imorgen, kl 06.00, kjører vi herifra og tar fly hjem til Norge kl 11.20. Det skal bli veldig godt å komme hjem til Norge, Oslo, Rønningen og alle folkene på skolen :) Men vi kunne ikke vært mer fornøyd med turen. Fyttikatta for en tur, for noen land og for noen mennesker !!! Skikkelig latterkramper, goode samtaler og mange nye mennesker.

Bilder (kanskje video) og div kommer senere ikveld!
Vi blogges :)

0 kommentarer: